Webwinkels

Ben jij ook zo gek op Scandinavië?

Ben jij ook zo gek op Scandinavië ♡ ?

Die heerlijke hygge sfeer

Stel je eens voor, een huisje in de bergen waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht en de rust van de natuur. Waar het gezellig is met kaarsen, een warme plaid en comfortabele meubels. Dat is hygge … een Deens begrip dat staat voor gezelligheid, warmte en comfort. Het is de kunst van het genieten van de kleine dingen in het leven en het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer.

Bij Sisällä Interieur & Gifts haal je die die heerlijke hygge sfeer eenvoudig naar je eigen huis. Zowel onze winkel in het centrum van Hoorn als onze webshop ademen Scandinavië. Je shopt er de mooiste meubels en woonaccessoires naar Scandinavisch design. Door het aanbieden van een toffe mix van bekende en minder bekende merken vind je bij ons altijd iets bijzonders!

Professioneel interieuradvies

Bij Sisällä Interieur & Gifts koop je niet alleen de mooiste meubels en woonaccessoires, als afgestudeerd interieuradviseur is het ons vak én onze passie om jou te voorzien van advies omtrent het maken van toffe combinaties of hoe je de artikelen mooi kunt stylen in je eigen huis. En wil je meer? Ben je aan het verbouwen, weet je niet precies hoe je een bepaalde ruimte gezellig krijgt of ga je misschien wel verhuizen? Een compleet interieuradvies voor één of meer ruimtes maken we ook graag voor je, neem dan even contact op en dan bespreken we vrijblijvend jouw wensen.

Mogen wij ook jouw huis leuker maken?

Tule sisään, oftewel: kom binnen en neem een kijkje in de winkel of webshop! ♡

 

Sisällä Interieur & Gifts
Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn
https://www.sisalla.nl

Sisällä Interieur & Gifts - Volg ons op Instagram    Sisällä Interieur & Gifts - Volg ons op Facebook

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *