Webwinkels

Da’s Krek wa’k wou !

Da’s Krek wa’k wou !

Spreek je je dialecten? Dan weet je dat “Krek wa’k wou” zoiets betekent als “precies zoals ik wilde” of “helemaal naar mijn zin“. En dat is waar wij bij Cadeauwinkel Krek wa’k wou voor staan!

Unieke en persoonlijke cadeaus

Bij Krek wa’k wou zijn wij gek op mooie, unieke en persoonlijke producten ontwerpen en maken. Producten die we maar al te graag met jullie willen delen. Van leuke kraamcadeaus, vader- en moederdagcadeautjes tot aan de mooiste inpaksets. Daarnaast hebben we een prachtige kindercollectie én is de lijn met woonaccessoires ook in the making. Zo trakteer je iemand – of jezelf – gemakkelijk op een mooi & uniek cadeau. En vergeet je ook niet om één van onze handgemaakte houten kaarten erbij te doen?

Met liefde ontworpen en gemaakt

In ons atelier aan huis werken wij in eigen beheer de ontwerpen uit en, na akkoord van de klant, gaan we de bestelling maken. Door het leveren van maatwerk en een  laagdrempelige, persoonlijke benadering ontstaat er een uniek geschenk of woonaccessoire wat precies voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk wil je het hebben? Of het nu gaat over een kleine traktatie voor op school of, over een geboorte aankondiging of over een grote wanddecoratie … wij maken het met liefde voor je!

Mogen wij ook voor jou wat moois maken?

Heb je zelf een leuk idee en kun je dat niet helemaal vinden in onze webshop? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op want door het combineren van verschillende technieken is er nog heel veel meer mogelijk dan we je op de website kunnen laten zien.

Contactgegevens:

Cadeauwinkel Krek wa’k wou
https://www.krekwakwou.nl
info@krekwakwou.nl

Cadeauwinkel Krek wa'k wou - volg ons op Instagram     Cadeauwinkel Krek wa'k wou - volg ons op Facebook

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *