Webwinkels

Schutting kopen

Schutting kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe schutting? Kijk als eerst eens goed wat voor sfeer je wilt creëren in de tuin. Heb je een grote of een kleine tuin? Als je bijvoorbeeld een kleine tuin hebt dan is het minder aan te raden om een zwarte schutting te kopen aangezien je tuin dan kleiner oogt. Wanneer je een keuze hebt gemaakt in kleur dan moet je gaan nadenken over de doorkijk van een schutting. Wil je absolute privacy dan moet je kiezen voor een dichte schutting (meeste planken).

Welke schutting moet ik dan kiezen?

Je hebt de keuze uit de volgende schuttingen:

Zodra je weet welke schutting je wilt hebben is het aan te raden om een schets te maken van je tuin en deze goed op te meten en dit netjes te noteren. Bekijk goed hoeveel hoeken je hebt, want dit bepaalt ook het aantal hoekpalen en tussenpalen wat je nodigt hebt. Kies altijd voor 1 extra betonpaal aangezien je altijd start met een paal.

Als je vragen hebt voor de aanschaf van een nieuwe schutting kijk dan gewoon eens even op onze website. En bij vragen neem gerust contact met ons op. https://schuttingleverancier.nl/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *