B2C

Winterschilder

Winterschilders voor buitenschilderwerk

De buitenkant van je huis schilderen in de winter was vroeger geen optie. De weersomstandigheden zijn echt slecht. Tegenwoordig gebruiken schilders een speciale verf voor buitenschilderwerk in de winter. Deze verf droogt uitzonderlijk snel en is geschikt voor gebruik bij lage temperaturen. Daarnaast hebben winterschilders materialen die gebruikt kunnen worden om schilderijen te beschermen indien nodig. Vanaf nu is buitenschilderwerk in de winter uitbesteden geen probleem meer. Alleen bij strenge kou en extreme weersomstandigheden kunnen winterschilders niet buiten werken.

Winterschilders voor uw binnenschilderwerk

Weersomstandigheden zijn niet kritisch voor binnenverf. Zo gaan uw winterschilders zonder problemen aan de slag, maar krijgt u wel interessante kortingen. Vergeet niet dat het verstandig is om ramen en deuren open te houden om je huis goed geventileerd te houden tijdens het schilderen. Ook al zijn schilders gedwongen om verf op waterbasis te gebruiken voor bijna reukloos schilderwerk binnenshuis, toch kan het prettig en gezond zijn om tijdens het schilderen je huis van wat frisse lucht te voorzien.

Winterschilders schilderen uw huis in de winter.

Omdat winterschilders in de winter over het algemeen wat rustiger zijn, kunnen zij u een extra korting geven tot wel 25% op de schilderprijs!

Onze winterschilders zijn beschikbaar van november t/m maart en voeren uw opdracht met vakmanschap, kwaliteit en zorg uit.

Ook voor advies ter plaatse kunt u bij onze schilders terecht.

Buitenschilderwerk is in de winter een vak apart en het mag natuurlijk niet sneeuwen of hagelen, maar als het gewoon koud is, hebben onze winterschilders de vaardigheden om uw woning met deze temperaturen om te toveren.

Wat is een winterschilder?

Wat is het verschil tussen het inhuren van een winterschilder en een gewone schilder?

In tegenstelling tot gewone schilders zijn winterschilders ambachtslieden die hun vak alleen in de winter uitoefenen.

De creatieve periode van de schilder ligt tussen november en maart. U kunt zelf kiezen of u binnenschilderwerk of buitenschilderwerk door een schilder wilt laten doen.

Weersomstandigheden doen er niet toe als een schilder binnen wil schilderen.

Uiteraard kunt u tijdens de wintermaanden profiteren van de kortingen die Winterschilders aanbieden.

Vroeger werd het huis in de winter niet vaak geschilderd. Dit is mede te danken aan de destijds gebruikte materialen.

Tegenwoordig zijn verfmaterialen beter bestand tegen natte en koude weersomstandigheden.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *