B2C

Woolsocks

Ben je bekend met Woolsocks en benieuwd naar wat het precies inhoudt? In dit artikel zullen we alles met je doornemen en antwoord geven op de vragen: Wat is Woolsocks en hoe werkt het?

Wat is Woolsocks?

Woolsocks is een mobiele app die je kunt downloaden op je telefoon. Met deze app ontvang je cashback (autorewards) op je pinbetalingen bij aangesloten winkels. Het beste van alles is dat er veel bekende winkels zijn aangesloten waar je waarschijnlijk wekelijks komt. Denk aan supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl, maar ook winkels zoals Praxis, Kruidvat, Ikea en Thuisbezorgd.

Bij al deze winkels ontvang je autorewards op je aankopen. Dit is een percentage van het bedrag dat je hebt uitgegeven. Bij supermarkten bedraagt dit bijvoorbeeld 0,5% van het totaalbedrag. Je hoeft hiervoor geen bonnetjes in te sturen, het enige wat je hoeft te doen is met pin betalen. Aangezien er veel winkels meedoen, kun je gemakkelijk besparen op je dagelijkse uitgaven zonder veel extra moeite te hoeven doen. Naast de eenvoudige autorewards, waarbij je voornamelijk cashback ontvangt op boodschappen en andere dagelijkse uitgaven, biedt Woolsocks ook de meer traditionele vorm van cashback aan. Hier komen we later op terug.

Hoe werkt Woolsocks?

Om autorewards te ontvangen, koppel je de app aan je bankrekening. Wanneer je dan een pinbetaling doet bij een aangesloten winkel, registreert de app dit en krijg je cashback.

Daarnaast zijn er nog veel meer andere winkels aangesloten bij Woolsocks. Als je online aankopen doet bij deze winkels, ontvang je ook cashback. Bij veel producten is dit een percentage van het totaalbedrag, maar bij bepaalde diensten zoals telefoonabonnementen of verzekeringen is dit een vast bedrag. Als je online iets wilt kopen, is het slim om even op de Woolsocks-app te kijken of je cashback kunt krijgen. Het aanbod is enorm en elke euro die je hiermee bespaart, is mooi meegenomen.

Bij aanmelding ontvang je meteen al cashback. De app bekijkt namelijk je transactiegeschiedenis van de afgelopen 90 dagen en geeft cashback over deze aankopen. Let wel op dat dit beperkt is tot maximaal €5.

Met Woolsocks kun je dus eenvoudig cashback verdienen op je aankopen, zowel in fysieke winkels als online. Bespaar geld en maak gebruik van de vele aangesloten winkels. Download de Woolsocks-app vandaag nog en begin met besparen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *